De ce majoritatea celor ce fac schimbări profunde preferă NLP

Puternic & Rapid - facilitează succesul

De peste 40 de ani, NLP este principalul instrument de optimizare a vieţii personale, profesionale şi de cuplu.

Eficienţa sa este confirmată de milioanele de persoane care, la nivel mondial, îl practică sau beneficiază de tehnicile sale.

Descoperă-ţi potenţialul

Fiecare dintre noi dispune de un set unic de talente şi abilităţi înnăscute, dar numai o parte dintre ele sunt accesate şi dezvoltate în timpul formării şcolare, universitare şi profesionale.

Elimină blocajele

Experienţele pe care le avem în calitate de copiii, adolescenţi şi apoi adulţi ne creează o serie întreagă de auto-limitări, ce interferă cu potenţialul nostru şi nu-i permit să se exprime la adevărata valoare.

Afirmă-ţi drepturile

Maturitatea emoţională şi comportamentală se reflectă prin capacitatea noastră de a ne defini obiective, în acord cu nevoile şi aspiraţiile proprii, precum şi de a acţiona eficient în direcţia realizării lor.

Redescoperă-te prin ochii celuilalt

Fiecare dintre noi avem comportamente şi reacţii pe care le ignorăm, fie pentru că au devenit automate, fie pentru că nu le acordăm atenţie. Oglinda relaţională permite descoperirea şi optimizarea lor.

Comunică eficient

Transmiterea şi primirea de mesaje se face nu doar prin cuvinte, cât şi prin limbaj corporal, mimică şi variaţii ale vocii. Folosirea adecvată a acestora asigură impactul profund al mesajelor pe care le transmitem.

Folosește conflictele

Indiferent dacă este vorba despre relaţiile de cuplu, de prietenie sau cele profesionale, conflictele sunt inerente şi fac parte din realitatea umană. Ele pot fi folosite pentru optimizarea relaţiei şi armonizare.

Fundamentează-ţi încrederea în tine

Interacţiunile cu cei din jur ne corodează încrederea în noi înşine, dacă le acordăm dreptul de a ne judeca sau evalua rezultatele obţinute. Prin asocierea cu propriile valori, punem o bază solidă încrederii în sine autentice.

Descoperă-ţi valoarea personală

În copilărie şi adolescenţă, ne definim prin apartenenţa la o familie sau un grup (de colegi, prieteni etc.). Şi aşa descoperim ce apreciază ceilalţi la noi. Ca adulţi, însă, este important să ştim cât valorăm pentru noi înşine.

Trăieşte fericirea autentică

Fericirea este emoţia ce ne confirmă că trăim în acord cu propriile aspiraţii şi valori. Ea se exprimă asemănător bucuriei, dar este mai puţin intensă şi mult mai stabilă. Ne confirmă că suntem aliniaţi cu noi înşine.

Integrarea NLP cu programul de dezvoltare personală

Majoritatea cursurilor de NLP sunt centrate pe învăţarea tehnicilor, nu pe aplicarea lor directă. De aceea sunt mai scurte (7-9-12 zile). Iar uneori, programe de aparent 21 zile au, în realitate, un număr de ore de curs egal cu 12-14 zile.
La noi, tehnicile sunt integrate într-un program complet și complex de dezvoltare personală, ce abordează toate laturile vieţii umane.

Adaptarea reală la limba română

Majoritatea celor care au predat iniţial NLP în România nu erau nici români şi nici vorbitori nativi de limbă engleză.
Încă din anul 2000, la îndemnul direct al lui Richard Bandler și sub îndrumarea sa, Daniel a re-creat instrumentele de bază din NLP, în deplin acord cu gramatica, fonetica şi particularităţile culturale ale limbii române.

Experienţa vastă şi complexă

Foarte adesea, tranerii NLP folosesc tehnicile sale doar în cadrul cursurilor, aqplicându-le ca atare.
De mai bine de 15 ani, Daniel Bichiş a acumulat o experienţă unică, lucrând cu peste 800 de persoane, cupluri şi echipe dinafara cursurilor de NLP, ceea ce i-a permis să adapteze şi dezvolte tehnicile pentru a obţine rezultate notabile.

profită de toate aceste beneficii! Fii alături de noi ca să-ţi optimizezi viaţa şi să-ţi descoperi autenticitatea şi fericirea. Înscrie-te aici